neděle 15. prosince 2013

Hrnečky / Tea cups

Pamatujete se na tři hrnečky, které jsem šila do společné deky s Jitkou a Dianne? Minulou sobotu jsme se sešly a vznikl tento top. Je opravdu moderní a barevně bláznivý a před pár lety bych se do něčeho takového asi nepustila. Z výsledku jsem ale nadšená. Je inspirovaný dekou od Sarah Fielke, návod je  její knize Hand Quilted with Love. Konvičku uprostřed dělala Jitka jinak a musím říct, že se mi ta její líbí víc, krásně ladí s tvarem hrnečků. Tak co, jak deka působí na vás?
Na fotce zleva doprava: já, Dianne, Jitka. Oběma chci moc poděkovat za krásnou sobotu.


13 komentářů:

  1. mne sa quilt veeeeeeeeeeeeeľmi páči, je úplne super !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, je to něco úplně jiného, než na co jsme u nás zvyklé. Chceme ho dát na PPM, tak snad se bude líbit.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Díky moc, bylo skvělé vybírat látky a společně řešit doladění quiltu. Látku na orkaj jsme vybíraly dlouho a tahle si mi moc nelíbila, ale jak to Jikta položila k hrnečkům, tak to bylo přesně ono.

      Vymazat
  3. Moc hezká deka, na mně sice moc moderní, ale hrníčky a konvičky miluju, tak bych i tu modernu přežila, kdybych něco tak krásného dostala :-)))
    Píšeš, že je to společná deka - jak je to myšleno, komu bude patřit nebo ji někam (někomu) posíláte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, zatím Jitka prošívá a chceme ji poslat na PPM, tak uvídíme. Já jsem tedy přispěla fakt nejmíň, tři hrnečky a v sobotu řezání a žehlení, ale jsem ráda, že mne holky přibraly do party. Nad otázkou vlastnictví jsem nepřemýšlela, ale celé to vymyslela Jitka a udělala nejvíc práce, tak je to jasné.

      Vymazat
    2. Myslela jsem, jestli jste to dělaly pro někoho nebo na nějakou výstavu nebo jestli jste nedělaly třeba 3 deky (pro každou jednu...). Tohle společné šití moc neznám, tak mě zajímalo co bude s dekou dál.

      Vymazat
  4. Jak čtu tu chválu tady, krásně mě hřeje na duši.

    OdpovědětVymazat
  5. Je uzasnaaaaaaaaaaaaaaaaa, ste sikulky !!!

    OdpovědětVymazat