sobota 5. července 2014

And sew on... BOM

Před výstavou jsem honem dokončovala nástěnný obraz šitý na papír, který pod názvem And sew on... publikovala Kristy na svém blogu quietplay v roce 2013 jako BOM - block of the month. Zaždý měsíc zveřejnila jeden blok, který byl v aktuáním měsíci ke stažení zdarma. Docela se mi i dařilo termíny dodržovat. Nejvíce času mi zabralo prošití (ručně ve švech) a olemování. Letos má Kristy BOM s tematikou retro kuchyní Sew Kitschy.
Jelikož smyslem And sew on... bylo postupně se v šití na papír zdokonalovat, používala jsem výhradně zbytky látek, nic nového jsem nekupovala. A zde je obraz v celé své kráse, budu ho mít v šicím pokoji (až si ho uklidím a manžel navrtá poličky :).
Here is the result. It is BOM  And sew on... by Kristy at quietplay . I made the blocks in 2013 but they had to wait for quilting and binding. I´m happy to finish it just before our guild exhibit. I´m going to hang it in my sewing room after fixing some shelves. All the block are from scraps and old fabrics.

11 komentářů:

  1. No pááni Věruš .... fakt smekám!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Díky moc. Takový výkon už asi nezopakuji :), ale když byly bloky postupně, tak mě to nutilo nepřestat.

      Vymazat
  3. Nádhera! Gratuluji, já prostě nestíhám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tohle byl pěkně starý kostlivec. A kdybys věděla, co mám toho rozešito.. a těch plánů.. jsem zvědavá, jak to do konce prázdnin dám.

      Vymazat
    2. rok 2013 zase není tak starý kostlivec. Já tam mám rozešitý BOM někdy z roku 2008-9:-((

      Vymazat
  4. Nádherné! Už samotné bloky vypadaly perfektně, jako celek je to prostě dokonalé. Budeš mít krásnou výzdobu v šicím koutku :) J.

    OdpovědětVymazat
  5. Věruško vypadá to nádherně. Moc se ti obrázek povedl.
    Měj se krásně Anny

    OdpovědětVymazat