pondělí 16. července 2012

Černobílý SWAP

Jelikož velice obdivuji aktivity amerických patchworkářek, nemohla jsem si nechat ujít SWAPovou akci , vyhlášenou na Dámě, kterou zaštítila Choiva odkaz. Téma je jednoduché: černá a bílá, posílalo se dvanáct bloků. Toto je můj příspěvek.
V angličtine se blok jmenuje Granny´s square, čili babiččin čtverec a úžasné jsou z něj třeba scrapové deky.
No, a toto jsou bloky, které mi přišly, vše pohromadě.
Některé bloky měly i označní jménem autora. Úžasný je třeba ten od Jehličky - větrník se založenými stranami, které vytvářejí křivky. Většina bloků byla šitá přes papír. Tak a teď už jen zbývá rozmyslet si pospojování do quiltu. Mám několik nápadů, ale asi pro začátek zvolím něco jednoduššího.

I admire activities of American quilters and that´s why I took part in the Black-White SWAP organized by Choiva. I made 12 Granny´s square blocks. In the next photo there are all blocks I received back. Now I am thinking about sashing. Maybe something simple, it´s my firt swap :).

1 komentář:

  1. Děkuji za komentář. Dvojazyčné psaní je první krok k nejen americkým čtenářům. Černo bílá je kontrastní kombinace, já bych se do ní nepouštěla, případně s některou barvou. Mrkni na inspiraci
    http://bwquiltchallenge.blogspot.cz/
    Těším se na výsledek.

    OdpovědětVymazat