úterý 21. ledna 2014

Kde tvořím

Při brouzdání internetem jsem objevila stránky Míšin Patchwork a tím další šikulku, která propadla kouzlu patchworku. No a pak mne Míša Klocová oslovila, jestli bych do jejího miniseriálku Kde tvořím nepřidala pár fotek a nějaké povídání. Tak jsem se chvilku přemáhala, prtože nemám žádné úžasné studio/dílnu, ale nakonec jsem něco nafotila. Hlavně aby bylo vidět, že se dá tvořit i s 18 let starým šicím strojem. Určitě k Míše nakoukněte.


10 komentářů:

  1. Dostala jsem krásný článek o šicím koutku, děkuji za něj! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Věrko, tu místnost ti opravdu závidím. Já tvořím v kuchyni a to je kolem mne nepředstavitelný nepořádek. Tak se kolikrát rozmýšlím, jestli něco začít, když vzápětí musím uklízet. To, že máš starý stroj vůbec nevadí, hlavně, že jsi s ním spokojená a ušije, co potřebuješ. ;-) A naklizeno máš až moc, na to, že je to pracovní místnost. ;-) Verčo, mám otázku. Koukla jsem na háčkování, chtěla jsem znovu dělat to tvoje srdíčko a poznámky mám malinko neúplné a tobě tam zmizala některá fota. To samé je u náušnic. Ty nevidím vůbec. Jsou tam jen prázdné čtverce. Můžeš to, prosím, nějak obnovit? Děkuju. Měj se hezky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za komentář. Fotky tam fakt nebyly! Dělala jsem si pořádek v počítači a některé fotky hodila do složek s novým názvem. To jsem zvědavá, kolik mi toho zmizelo. Oba návody už jsem obnovila, snad už je to ok.

      Vymazat
  3. výborný nápad, hned jsem prošmejdila Míšin blog. je fakt neuvěřitelné, kolik krásných věcí dokážete "na koleně" vytvořit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu, Míšin blog je hezky psaný, s nadšením a srozumitelný pro začátečnice.

      Vymazat
  4. Máš krásnou pracovničku. Věřím, že je hodně využívaná, a to je dobře. Tak ať se ti tam dál dobře šije!

    OdpovědětVymazat
  5. Mas Vieruska krasny kutik pre seba ,.....a prajem Ti nech tam vznikaju len dielka ktore budu tesit dusu i srdiecko .... nech Ti sije nit :)

    OdpovědětVymazat