pátek 4. dubna 2014

Taška podle LBF

Pře 14 dny jsme se několik děvčat z klubu domluvily na společné sobotní tvoření. Šily jsme tašku podle bellet. Já jsem použila pruhovanou riflovinu (závěs ze sekáče) a nutno říci, že by stačila i slabší výplň. Ošidila jsem i uši, použila jsem hotový popruh, na který jsem našila pásek látky. Za velice šťastný nápad považuju to, že jsem boční díl a dno střihla tak, že pruhy vycházejí napříč. Taška je spíš sportovní a nosit ji budu k riflím. Vevnitř má dvě kapsičky a zapíná se na patent.
Blanka svůj blog nemá, ale dovolila mi, abych si její tašku vyfotila. Je nádherná! Blanka trošku změnila střih a sklad na předním díle protáhla až dolů,  je z kontrastní látky. Barvy k sobě krásně ladí, zvolila červenou a světle hnědou.
Katka má svoji tašku také z květované látky, kombinace je do fialova. Nakoukněte k ní na blog. Všechny vypadají krásně, třeba se ještě k tomu střihu vrátím. Ráda bych příště lépe zkombinovala podšívku a zkusila květovanou variantu.


4 komentáře:

  1. Ahoj Věrko,
    mám z tašky opravdu radost už ji dva týdny pořád nosím... A s jistotu můžu tvrdit, že se všechny tři tašky moc povedly!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně mi přijde zajímavé, jak ta moje taška vypadá širší - optický klam v důsledku kontrastních látek :)

      Vymazat
  2. Bezva Věruš, taška je na jedničku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za pochvalu, od tebe si toho moc cením. Minulý víkend jsem podle tebe dělala škvarky v pekárně a měly super úspěch.

      Vymazat