středa 30. dubna 2014

WIP Wednesday: Minecraft Quilt

Podařilo se mi došít celý top deky ve stylu PC hry Minecraft. Některé bloky jsem ani na nestihla ukázat, takže teď se můžete pokochat celým topem. Teď už jen rychle prošít a stanu je nejlepší matkou na světě :).

I´ve finally managed to finish the top of my Minecraft quilt. Actually, it´s not mine, it´s for my younger son. I don´t play the game, but I could find many inspiration on the internet. To design the quilt you need just squared paper and crayons. You can compare the pictures. I used only scraps, some white are creamy, but it doesn´t matter. I hope I´m definitely the Mother of the year :)


Původní návrh:

13 komentářů:

  1. It's so cool! Definitely mother of the year :)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že na šití nejsem, to bych taky byla nejlepší matka :-)) Dcera ji paří už snad dva roky :-)) Deka je krásná :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za pochvalu. Nechci pokoušet, ale mám na blogu i háčkované čepičky s motivem Minecraft - to bys určitě zvládla :). S háčkem ti to jde, dívala jsem se na tvůj blog.

      Vymazat
  3. Krása, asi ji Františkovi neukážu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, začni polštářkem s tím zeleným creeperem, to je lehké. Do Vánoc to dáš a bude super dárek

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Díky Jitko, ale ten můj puberťák se moc netváří, prý ho Minecraft nebere. Ale Zuzka by tu deku brala hned, tak uvidíme, u koho nakonec skončí :)

      Vymazat
  5. ACK! My son is going to freak out. I'll have to show him your quilt after school. He's been asking me to make one for him. Hope you don't mind, but I definitely reference your pattern for help. Great job!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks a lot. That´s why I´m sharing the pictures. The apple is one row up and you can switch the square blocks. Many greetings to Hawai from the Czech Republic. Věra

      Vymazat
    2. Aloha Vera! I'll make sure to let you know once I'm finished making the quilt. Mahalo, again! Xxo

      Vymazat