pátek 8. srpna 2014

Link párty u Míši

Pokud znáte ze zahraničních blogů Link párty a chtěli byste něco takového v češtině,  tak se určitě mrkněte na Míšin patchwork. Míša teď nově pořádá na svých stránkách každý čtvrtek Link párty  Throwback Thursday aneb Zpátky do minulosti.

Každá z vás se může připojit odkazem na starší článek na svém blogu / svých stránkách. Vše v českém jazyce a tentokrát Míša připojila i vysvětlující video, které vám poradí, jak se ten link vlastně dělá. Míša mi dovolila tuto instruktáž umístit i sem. Video jsem tedy vkládala poprvé a povedlo se, tak zkuste taky něco nového a připojte svůj starší článek o patchworku k Míše na blog. Každá z nás má určitě spoustu krásných projektů, které jsme publikovaly už dávno, tak proč si je takto nepřipomenout.


7 komentářů:

  1. Věrko, dodala jsem si odvahu a vyzkoušela jsem Link Párty.
    Míše i Tobě díky. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super Marie, už jsem se dívala :)

      Vymazat
    2. Maruško, díky za návštěvu i za tu sebranou odvahu!! :-) Je naprosto super inspirovat druhé k tomu, aby zkoušeli nové věci, ať už se jedná o přidání linku do Link Párty nebo vložení videa do článku :-)
      Jen tak dál, holky! :-)

      Vymazat
  2. Jej to vyzera super ....diky Vierus za inspiraciu ...

    OdpovědětVymazat
  3. Mockrát děkuji za sdílení a jsem ráda, že se povedlo i vložit video :-) Tak teď ještě začít natáčet svá vlastní, co říkáš? :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To právě ani náhodou:))), stačí, co na mne vykoukne v zdcadle, ještě tak na obrazovce PC. Já tě obdivuju. Jinak link párty se bude určitě pomalu rozrůstat, jen vytrvat. Dívala jsem se do statistik, že za tento týden 30 lidí přeskočilo přes tvoje stránky na můj článek "Nejlevnější deka"

      Vymazat