neděle 26. října 2014

8 týdnů do Vánoc

Rozhodla jsem se zkusit na svém blogu link-up. Sama jsem se zúčastnila několika zahraničních a také jednoho českého u Míši.
Velice se mi tematické link-upy líbí,  ale nejsem si jistá, jestli v českém prostředí budou mít odezvu, ale zkusím to :).
Jako téma jsem vybrala vánoční tvoření. Do Vánoc zbývá 8 týdnů a podle příspěvků na blozích, které sleduji, vím, že už jste v plném proudu aktivit  a tak jistě bude co ukazovat. Je jedno, o jaký druh tvoření či dekorování se jedná, jen téma Vánoce je třeba dodržet. Link-up bude až do  konce roku každou středu a připojit se můžete vždy do úterý.
Nejsem žádný počítačový grafik, ale zkusila jsem si vyrobit i button. Když na něj kliknetem dostanete se na mé stránky. Button můžete umístit do svého článku nebo přímo na váš blog, stačí stáhnout toto html a vložit jej do gadget:

<a href="http://verpatch.blogspot.cz/"><img src="http://1.bp.blogspot.com/-dLTvtC-dn1U/VE1Udl2VpbI/AAAAAAAACuY/_nmzXTIMEPo/s1600/linkup.jpg" width="150" height="150" alt="link-up" /></a>




Pravidla jsou jednoduchá:
1. Přidej odkaz na článek tvého blogu
2. Do článku vlož zpětný odkaz na můj blog (ev. button)
3. Navštiv ostatní blogy z link párty, inspiruj se a kometuj :)



5 komentářů:

  1. Tak máš to tam Věrko. Kdybych někdy neměla čas Ti tam něco šoupnout, tak mě nakopni :-)!
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, jsem zvědavá, jak to bude přibývat. Sama tam taky vždycky přidám něco staršího vánočního.

      Vymazat
  2. Super nápad! Držím pěsti, aby se tato akce uchytila. Já sice tvořítm, ale odešly nám hromadně fotoaparáty do věčných lovišť - jeden neotevře objektiv, druhý nepřečte žádnou SIM kartu, tak já asi budu zase blogovat až po vánocích, jestli mi Ježíšek nový fotoaparát naježí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Jani. To je škoda, že ti foťák nefunguje. Jestli se ti podaří něco dát na blog, tak se určitě připoj, vlastně můžeš se připojit i s článkem z minulého roku, stačí vybrat něco hezkého inspirativního :)

      Vymazat
  3. Einen tollen Blog hast Du. Gern mache ich bei Deiner Weihnachts-Challenge mit und wünsche Dir noch viele Besucher.
    Liebe Grüße
    Bastelhexe-Barbara

    OdpovědětVymazat