středa 5. listopadu 2014

7 týdnů do Vánoc

Je středa, do Vánoc přesně 7 týdnů, a tak otvírám druhou link párty na téma Vánoce. Můžete se připojit s příspěvkem o jakémkoliv vánočním tvoření - šití, háčkování, dekorace atd. Dokonce to může být i odkaz na váš loňský příspěvek, to vůbec nevadí.

 Pravidla jsou jednoduchá:
1. Přidej odkaz na článek tvého blogu
2. Do článku vlož zpětný odkaz na můj blog (ev. button, ke stáhnutí zde)
3. Navštiv ostatní blogy z link party, inspiruj se a kometuj :)

A co vám dnes ukážu já? Vánoční hexagonovou prostírku. Tento vzor jsme zkoušely v klubu a já jsem zvolila vánoční látky. Všechny hexagony jsou k vidění na Rajčeti.
Jako každé šití na papír to bylo pracné, ale bavilo mne to a prostírky mám hned dvě, můžete si je i koupit i v mém obchůdku na Fleru.

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Díky Jani. Ráda uvidím i něco od tebe, klidně z loňska. Jen ať je nás víc, nebudeme se bát vlka nic :))

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Díky Ajko, linkup bude každou středu až do konce roku, tak doufám, že budou příspěvky přibývat.

      Vymazat
  3. Vierka ďakujem za pozvanie, rada prijimam, ono mam tolko sledovanych blogov, ze sa to vyroluje jedna radost a fakt, tento Tvoj prispevok som nejak prehliadla - som rada ze sa zasa nieco nove naucim a dakujem za inspiracie, idem popozerat :)
    Prestierka je krásna, veľmi milá drobnosť !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za účast, link budu dělat každou středu až do konce roku a už se moc těším na všechny ty vánoční příspěvky. Mám linkupy moc ráda, škoda že na českosloveských blozích je jich tak málo.

      Vymazat
  4. Věrko, nějak mi dochází vánoční nápady :-)! Ale ta hexagonová prostírka i hexagami hvězdičky jsou super (teď si na nich ale honí triko někdo jiný :-) )!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě proto jsem vybrala ten článek s loňskými hexagami :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Díky moc. Inspirace na netu, návrh v počítači dělal manžel, protože jsme potřebovaly pěkné tenké čáry. Nakonec jsem zvětšovala na kopírce.

      Vymazat
  6. Věro, moc pěkná prostírka a perfektně ušitá. Také se mi líbí Tvoje link párty. Sbírám odvahu se také zúčastnit se. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, Maruško. Určitě se připoj taky, link párty bude vždy každou středu a už se moc těším na různé vánoční nápady.

      Vymazat