neděle 11. ledna 2015

Grand Illusion

Bonnie Hunter odhalila konečné sesazení bloků na svém mystery Grand Illusion. Já mám zatím jen 6 bloků, celkem plánuju deku 5x4 bloky, takže mne ještě dost práce čeká. Při volbě barev jsem se držela zadání a výsledek se mi velice líbí. Míň spokojená jsem se svou přesností šití, protože ty dlouhé zelenobílé bloky jseou jaksi zvlněné. Ještě jsem se nerozmyslela, jestli budu párat... Nicméně fotka pro představu.

Here is my version of the Grand Illusion Mystery quilt by Bonnie Hunter. I want to make 5 x 4 blocks quilt, so lots of work in front of me. I follow Bonnie´s colours and the result is great.  My friend Jitka used very brave orange combination and her quilt is going to be great also, checked here.
Pokud vás tento scrapový vzor zaujal, můžete si návod (v palcích) stáhnout ze stránek http://quiltville.blogspot.cz/p/grand-illusion-mystery.html , ještě nějaký čas by měl být k dispozici zdarma. A pokud se chcete jen pokochat různými verzemi této deky, mrkněte na link up. Docela by mne zajímalo, kolik děvčat z ČR se do mystery pustilo, vím zatím jen o Jitce, která zvolila velmi odvážnou kombilaci kostkovaných oranžových látek, ale výsledek je super, můžete se přesvědčit zde.

The tutorial is still at http://quiltville.blogspot.cz/p/grand-illusion-mystery.html , and if you want to see different versions, visit her link up.

8 komentářů:

  1. Vypadá to pěkně Věruš. Nepárej, ve finále se to zvlnění po prošití ztratí:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, taky doufám, že se to ztratí :) U těch novějších bloků už jsem šila přesněji. Musím si na stroj nalepit pásku, abych přesněji dodržovala ten čtvrtpalec.

      Vymazat
  2. Věrko, máš to úžasné! Moc krásné a neskutečně pracné! Držím palce, ať se daří až do konce, je to opravdu moc pěkné! Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Projekty Bonie mne prostě uchvátily, určitě to není poslední deka podle jejího návrhu.

      Vymazat
  3. Věro, vypadá to moc zajímavě. Už se těším na celou deku. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, jsem tedy mooc zvědavá, jestli deku dodělám ještě letos :), některé ptojekty mi leží v krabicíh už roky :)))

      Vymazat