čtvrtek 1. října 2015

Zelený ubrus

Tento ubrus jsem šila jako mystery s Anahi na Fleru. Tuším, že to bylo silvestrovské mystery, protože jsem během šití popíjela vínko a tak jsem při skládání přehodila trojúhleníky a vzor vypadá trošku jinak :). Můžete srovnat ve fotogaleri zde. Barevnou kombinaci jsem zvolila hodně kontrastní - černá látka s bílou a bílá s černou + barvy, v tomto případě jasně zelená. Na fotce je trošku tmavší než ve skutečnosti. Obvykle fotím doma, ale tentokrát jsem fotila schválně venku, že to bude lepší.

 Tady je verze fortky s bleskem doma a barvy jsou víc pravdivé. Zelená je výrazná jarní.

V poslední době se snažím dokončit rozpracované projekty, aby bylo něco i na prodej a jako vánoční dárky. Takže jsem volně prošila, olemovala a je hotovo. Budu ho dávat na Fler.

5 komentářů:

  1. Ubrus je povedený, určitě se bude moc líbit. Škoda, tohoto mystery jsem se neúčastnila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak příště. Já jsem loni byla překvapená, že je i vánoční. A silvestr u stroje je super, jinak bych stejně ležela u tv a jedla.

      Vymazat
    2. když já mám problém s tím flerem - nějak se tam blbě orientuji. Ale jednou jsem se účastnila - byla z toho deka pro tchýňku...

      Vymazat
    3. Já se leto zúčastním určitě znovu i mystery u Bonnie Hunter, ta šije v palcích a to mi vyhovuje nejvíc. U Anahi na fleru josu jednotlivé kroky několik hodin od sebe, to je taky super, prostě šiješ v jeden den. Člověk má chuť na tolik projektů, že si nemůže vybrat :))

      Vymazat
  2. Je nádherná Věruš:-) Mě zas vyhovují centimetry:-))

    OdpovědětVymazat