pondělí 7. prosince 2015

Allietare Mystery - part 2

V pátek byl zveřejněn další krok mystery. Tentokrát je rozměr úplně jiný než v prvním kroku, takže výsledné sestavení je opravdu tajné :), nemám tušení, jak to Bonnie dá dohromady.

There was second part of Allietare mystery on Friday.This time the blocks aren´t the same size as the HST squares from teh first part, so I have no idea, how could Bonnie put  htem together. It´s a really mystery, isn´t it?


 Bohužel jsem zjistila, že jsem v předchozím kroku přehodila barvy. Chtěla jsem tmavě hnědou místo černé, ne místo šedé. Naštěstí jsem měla dílků jen několik, takže po mírném váhání jsem předělala půlené čtverce z prvního kroku. A místo šedé budu mít papouškově modrou, to jsem zvědavá, co z toho vyjde.

Unfortunatelly I had mixed my colours, co I decided to make again some HST from the first part. I´d like to have dark brown instead of black, not grey. And my grey is parrot blue. 


Toto mystery nešiju jen já, ale ještě dvě další šikulky, jen co vím. Jitka pojmenovala bloky z druhého kroku domečky a také nedodržuje předepsanou barevnost, na její domečky se můžete podívat zde.
 A pondělní link-up najdete zde.

Here is monday link up. 

24 komentářů:

  1. Taky šiju tento MQ a pokládám si stejnou otázku: jak to ta Bonnie poskládá :) všimla jsem si, že některé dámy na svých fotkách naznačují možné poskládání, jsem zvědavá, jestli jim to vyjde :)barevná kombinace azurové s tmavou cihlovou mi přijde pěkná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, už jsem ti prolétla blog. To zkušební skládání mne na mystery moc baví, skládám s dcerkou, ta to má jak stavebníci 😃

      Vymazat
  2. Sestavení je celkem jasné. Bonnie musí poskládat 4" a 3" bloky. Doufám, že v dalším kole nebudou bloky 5". Modro-zelená je super, taky jsem se nechala unést.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty máš Jitko technickou představivost víc než já, já to totiž netuším. Ale minule mne ty dlouhé zelené díky taky dostaly.

      Vymazat
  3. Lovely! I'm looking forward to your quilt!

    OdpovědětVymazat
  4. Your colours are beautiful. It is a mystery how Bonnie will put together these different sizes!

    OdpovědětVymazat
  5. Lovely units for Clue 2, love your choice of colors.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to čím dál zajímavěji. Snad vás příští týden doženu - teď tu je blázinec kolem Zuzčiných narozenin a dětských akademií, adventních koncertů, baletních defilé a dalších předvánočních radostí. Moc se těším na další krok. A barvy máš super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, ty budeš šít taky, Jani. To je výborné, už je nás celkem 5. Jestli můžu radit, tak ten postup ušít jen pár kousků od každého kusu a pak podle výsledku nakonec došít zbytek je bezproblémový. Už se moc těším na tvoje příspěvky.

      Vymazat
  7. Děvčata -Věrko, Jitko, Ivo a Jano, moc vás obdivuji, že jste se do MQ pustily. Věrko, tvé barvičky jsou super. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Maru, mé zásoby tyrkysové jsou čím dál tím větší a větší, snad ta kombinace bude ve výsledku fungovat :)

      Vymazat
  8. Tak to jsem zvědavá na výsledek:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já taky :)). Ale zatím to byla vždy bomba, všechny deky Bonnie Hunter jsou úžasné.

      Vymazat
  9. Your quilt is going to be beautiful, love your colours!

    OdpovědětVymazat
  10. Glad to know that I am not the only one reworking the colors as we go!

    OdpovědětVymazat