úterý 23. srpna 2016

Santoro Gorjuss - šaty a tašky

Minulý týden jsem v Ardeku v Brně koupila látky z poslední kolekce Santoro Gorjuss. Zuzka vybírala, protože v této kolekci se objevují její milované lišky, takže jsem dostala úkol ušít z vybraných látek šaty. Z tohoto střihu Burda jsem šila už několikrát, Zuzka si ale poručila větší výstřih. Kombinaci látek vybrala sama.
A protože lištičky na kolečkách se mi taky moc líbily, ze zbytků látek jsem ušila ještě i čelenku a zkusila jsem i malou brož. I když jsou látky poměrně drahé, mám obrovskou radost, že si Zuzka šaty vybrala, nakombinovala, dokonce jí visí na ramínku u postele, aby se mohla kochat. S láskou šité od maminky, věřím, že takové výrobky přinesou pozitivní energii.


Ale to není vše! Z panelů vznikla crossbody kabelka, kombinovala jsem s černou látkou, takže něco vydrží. Protože panelů bylo několik, ušila jsem kabelky celkem tři. Pro Zuzku je ta s liškou, další dvě jsem dala na Fler, snad si najdou své obdivovatelky. Zapínají se na magnet a vevnitř je kapsička na gumku. Na stavitelném popruhu je našitý pruh látky ze stejné kolekce.

6 komentářů:

  1. Pááni Věruš, šikulka jsi a malá taky.-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Alenko, stýskalo se mi po tvých komentářích.

      Vymazat
  2. Věrko, moc a moc pěkné. Na Slovensku mají pěkné přísloví - aká matka -taká Katka. Zuzku dobře směruješ k šití. Je vidět ,že má vkus a hodně se od Tebe přiučí. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Maruško, jsem moc ráda, že má vkus, kombinuje barvy, přemýšlí, co se k sobě hodí. Mockrát se divím, jak chodí někteří (dospělí i děti) nahastrošení, není to jen otázka peněz. Na sebe třeba hodně nakupuju i v sekáčích. No a Zuzka - po dvou klucích si ji rozmazluji, to víš :)

      Vymazat
  3. Věruško, šaty jsou nádherné, určitě z nich má Zuzanka velkou radost. Šaty od maminky jsou ty nejhezčí, vím o tom a s láskou na ni vzpomínám.
    Přeji ti pěkný den Iva

    OdpovědětVymazat
  4. Moc povedené šitíčko,šatičky i kabelka - super ♥

    OdpovědětVymazat