neděle 8. ledna 2017

Džínová taška

Taška jako vánoční dárek pro Zuzčinu paní učitelku. Využila jsem džínovou sukni od kamarádky, dar na kreativní tvoření :). Sukně byla asi boková, protože měla celkem rovný pas, Na tašku ideální. Z riflí podobného odstínu jsem ušila ucha. Lem sukně jsem vypárala, dole sešila a odšila rožky. Výsledek vypadá výborně, i když nafotit se mi ji moc nepodařilo. :)
Dovnitř jsem pro jistotu všila podšívku s kapsou.
Hodně jsem přemýšlela, že z látky na podšívku udělám ještě pruh dole a pásek, protože se mi moc líbila riflová taška od Marie O. od nás z PW klubu. Ale protože moje taška byla dárek a riflovina je přece jen více univerzální, nechala jsem ji tak, Ale neochudím vás o fotku Maruščiny tašky, která mi připadá naprosto úžasná a určitě si pořídím nějakou její kopii.

6 komentářů:

  1. Skvělý nápad - vypadá to dobře :-) Ivana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, dnes jsem tašku předala a líbila se, tak jsem ráda.

      Vymazat
  2. Krásná taška(vlastně obě)a bezva nápad.- Asi navštívím oblíbený sekáč a koupím sukni :-). J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V sekáči u nás mívají 4 x do roka před novým zbožím výprodej za 10,-. To vždycky naberu riflí, že pak nevím, co s nimi (viz potah na gauč). Dřív jsem v sekáči kupovala i košile a šila z nich patchwork, bohužel ne každý materiál stárne do krásy, jen džínovina, ta je nesmrtelná.

      Vymazat
  3. Věrko, tak taškou jsi mi kápla do noty. Mám polotovar a potřebuji jej nějak nazdobit, prošít, sešít... něco s tím. Tak děkuji za inspiraci, máš tašky krásné!! A krásný nový rok přeji :) Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, tu druhou šila kamarádka, ta se mi líbí víc :) Taky přeji krásný nový rok a hodně inspirace pro tvoření

      Vymazat