neděle 26. listopadu 2017

On Ringo Lake Mystery I

Každý rok se těším na Black Friday, protože po něm Bonnie Hunter pravidelně zveřejňuje první krok své mystery. Také letos tomu nebylo jinak a já jsem se pustila do prvního kroku On Ringo Lake.
Jako vždy jsem ušila jen pár dílků, co jsem stihla, žádný stres. Letos jen malou deku.

I love Black Friday - not because of sales, but because of the first step of Bonnie hunter´s mystery. This year it´s called On Ringo Lake and I´ve already made some blocks. Just few, no stress. I´m planing just smaller version, but never say never.
Letos asi dodržím barvenost předepsanou Bonnie, protože se mi moc líbí a tyrkysové mám hodně. Možná ještě změním tu korálovo-melounovou, v prvním kroku nebyla potřeba. Zde je můj výběr látek. Všimli jste si té krásné neutrální - jsou to hrady nakreslené jakoby na kostičkovaném papíru, úlovek ze slev před půl rokem (hned jsem věděla, že se mi bude hodit na mystery).
This year I´m following Bonie´s colour recomendation. I love the colours and have many in my stash. Here you can see some picked fabrics. Maybe I swap the coral one, I´m not sure. Focus on the neutral one - with the castles on squared paper - bought 6 moths ago on sale for the mystery.
Určitě se podívejte i k Jitce na BLOG, zvolila odlišnou barevnost. Po pravdě musím říci, že jsem dnes šít nechtěla, ale když Jitka zveřejnila  fotky svých bloků, tak jsem prostě musela zasednout ke stroji. :).
A z další šikulek, co šijí tu máme ještě jednu Jitku s blogem MamkaJitka
A ještě odkaz na  Ivin bog
Nezapoměňte se mrknout i na link-up
And visit my friend Jitka´s BLOG , she is using another colours. To be honest, her post made me to sit and piece the first part. And a second Jitka, my internet frien takes a part too - her blog is here. And another paticipant from the Czech Republic - Iva.
Don´t forget to visit the link-up

12 komentářů:

  1. Veru, bude to krásný! Já jako obvykle absentuji, moc mne to mrzí, ale fakt nestíhám... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, však já taky jen pár kousků, z jednoho mystery mám jen ubrus na stůl.

      Vymazat
  2. Super, to jsem nevěděla, jakou mám moc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš :). Nemohla jsem zůstat pozadu. Nakonec se šilo hezky, ale pořád jsem musela hlídat velikost. Jestli teda i ostatní dílky budou tak mrňavé, tak nevím, jak mi to půjde.

      Vymazat
  3. Pretty! I love that castle background fabric -- nearly bought it too!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Verko, tak ja hlasim, ze jsem taky zacala. 30 kousku na mensi deku. Uz aby byl zase patek. :-). J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně, už jsem si přidala odkaz do příspěvku, Ještě šije Jana z Dámy, ale ta nemá blog. Nechceš dát odkaz na svůj článek na link up k Bonnie?

      Vymazat
    2. No, musim pritahnout nejakeho anglictinare k PC. Moje anglicina neni na vysoke urovni. Jestli to jeste pujde, tak zitra. Libi se mi ta tvoje lososovo- melounova.J.

      Vymazat
  5. Tak obvyklá mystery partička je komplet a ještě jeden nováček - super, těším se na výsledek :) bylo by mi líto, když už se do toho pustím, neušít velkou deku. Ale je pravda, že ji většinou dokončuju až v létě... Ty hrady jsou boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak super, že jsme pohromadě. já nemám En Provance taky dodělanou, jen top. Obyčejně jsem to stihla do výstavy našeho klubu, letos bohužel ne. Ale to mi nezabrání rozjet další mystery :)))

      Vymazat