úterý 29. ledna 2013

Dear Jane quilt

Dnešní příspěvek berte jako jasný důkaz, že jsem se definitivně zbláznila. Už dlouho jsem obdivovala na netu různé quilty pod názvem Dear Jane. Jedná se o starý vzor složený z pidibločků o straně 4,5 palce, celkem myslím 169.  A k tomu šílená bordura z trojúhelníků. Pokud neznáte, tak nakoukněte google galerie. Návod se mi podařilo sehnat díky ochotě děvčat z Dámy.
No a mám první bloček (A1), nafotila jsem ho i s desetikorunou, abyste pochopily ta úvodní slova o šílenství. Nebudu si dávat žádná předsevzetí (jako 1 bloček týdně), uvidíme, jak to půjde. Třeba za rok budu mít tak akorát na polštář :). Rozhodně ale každý měsíc podám zprávu, jak pokračuju.
Yes, I´m officially lunetic. I´ve started my Dear Jane quilt. This is the first block A1. It´s really  challenge for me, maybe it´s gonna be just a pillow or baby quilt. :) I want to post about my DJ progress every month, so we´ll see.

5 komentářů:

  1. Tak jsem se byla podívat v té galerii a upadla mi brada! Já si myslím do jakého díla jsem se nepustila a to mám čtverce 40x40 cm.
    Přeji tedy hodně trpělivosti a těším se na výsledek :) Vlasta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, ale zatím mám jen jeden blok, uvídíme, jak mě o bude bavit, je to fakt piplačka, i když většinou se jedná o šití přes papír, takže výsledek je přesný.

      Vymazat
  2. I love the block! Is it really a Dear Jane Block? It looks very modern and spontaneous!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks a lot. It´s DJ block A1, the name is Pinwheel Gone Awry.

      Vymazat
  3. Obdivuji Tvoji trpělivost (nebo alespoň odhodlání). Já ty deky znám a musím se přiznat, že se mi do toho opravdu nechce. Hodně štěstí, je to skutečně práce na celý rok.

    OdpovědětVymazat