středa 22. května 2013

PW klub

Zítra se opět sejdeme v klubu a budeme (mimo jiné) sešívat top deky z košil. Nakonec jsem si řekla, že když tam uděláme 1 cm čáru na šev, tak bude jedno, kdo má jaký stroj nebo patku. Doufám, že už máte ušito, já jsem dokončovala včera:


Uvidíme, jak se to podaří seskládat, sice máme plánek a vše očíslované, ale u téhle deky je výhoda, že se bloky můžou ještě popřehazovat. Náš projekt zaujal hodně lidí a fotka ještě nesešitého topu už putuje internetem přes Pinterest. Až bude ušito, určitě udělám celý návod.
Jinak mám doma hodně fotek s ohio hvězdami, co holky v klubu ušily, ale ještě počkám a ukážu je až se jmény. Asi taky zřídíme nějakou galerii fotek, protože je opravdu škoda, abyste přišli o krásná díla dam, které nemají vlastní blog.
No a na závěr to nejlepší - pokud jste si koupily/i poslední Praktickou ženu, možná vám tam bylo něco povědomé. Ano, Katka má celostránkový příspěvek se sruby. Heč, my jsme ubrus/běhoun viděli i v reálu, když se to šilo:). Katčin blog zde


On Thursday it´s our PW club meeting again. We are going to make the top from the shirt blocks.  First photo was really succesful - it was pinned into Pinterest. I want to make the tutorial also. 
Our member Katka has the whole page in the famous Czech craft magazine - it´s about the log cabin houses. Her blog is here. I really must start some photo galery, because there are many amazing ladies and it´s worth to share their projecs.

1 komentář:

  1. Jsem zvědavá na výsledek. Obdivuju vaši šikovnost a trpělivost. Přikrýt se pak takovou dekou, to musí být náramně úžasný pocit ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat