pátek 26. července 2013

PW klub - Akce košile dokončena

Hotovo prošito, deka je dokončena. Je to společný projekt našeho patchworkového klubu, bloky šilo několik švadlenek, většinou ze zbytků látek nebo starých košil.
Jsem ráda, že mám prošívání za sebou. Snažila jsem se je dělat velice pečlivě, hodně jsem i stehovala, protože poputuje zřejmě do jedné charitní dražby v příštím roce.  Pruhy jsou prošité na šířku patky od okraje, jednotlivé čtverce volným quiltováním - meandry. Vatelín je jen tenký, deka bude spíš přehoz:).
The fractured log cabin quilt is finished! I did the quilting, blocks are from all the members of our local PW club. We pan to donate it for the charity. If you like it, my tutorial is here.

K dece patří i dva polštářky, ty jsem tedy nešila, je to práce paní Marie O. a ušila je nádherně, zapínají se na skrytý zip, to jsem ještě nikdy nedělala a moc se mi to líbí. Jeden polštářek jsem pro lepší představu vycpala a také je u nich lépe vidět prošívání.

Pokud se Vám deka líbí, návod mám zde.

9 komentářů:

  1. No pááni, jaká nádhera se dá vykouzlit ze starých košil....

    OdpovědětVymazat
  2. Je opravdu hezká, Věrka píše, že bloky šily švadlenky z klubu, obrovský díl práce je ale její - bloky sesadila, sesadila celou deku, prošila - takže klobouk dolů, moře práce. Viděla jsem ji naživo a je úžasná. Polštáře také, věřím, že v dražbě to bude úspěch a deka přinese peníze pro užitečnou věc.

    OdpovědětVymazat
  3. Věrko, ty jsi kouzelnice!!! Moc se Ti povedla! Stejně největší díl práce na byl na Tobě! Jsi borec!

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, díky všem za komentáře, deka se mi moc líbí a nastarotovala asi další éru mého košilového šílení.

    OdpovědětVymazat
  5. Je parádní,jste holky šikovné, košile jsou prostě super zdroj:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Když člověk v sekáči padn na košili z pevné látky za 10Kč, tak není co řešit.

      Vymazat
  6. I like that! It's like a bento box, only more pieces, so the overall look is nicer, I think. Love it with plaids and checks included.

    OdpovědětVymazat