pondělí 5. srpna 2013

Výhra / The Prize

Často jsem zkoušela účast v různých soutěžích na netu, ale nikdy jsem nic nevyhrála. Tedy, až doteď. V minulém kole bloku měsíce And Sew On.. jsem byla vylosovaná a získala certifikát do obchodu Pink Chalk Fabrics. Výhra mi pokryla skoro celé poštovné a ve slevách byl velký výběr. Vybrala jsem si látky z koekce Cotton Shades od Riley Blake a ještě balíček jednobarevných "zbytků" - což jsou docela velké kusy. Škoda, že při větší objednávce stoupá geometrickou řadou i poštovné, jinak bych toho objednala více. Musím říci, že dopis s látkami přišel cca do týdne, na barevné faktuře (s fotkami objednaných látek) rukou připsané poděkování. Byla by asi radost žít v Americe a tvořit tam...
Mrkněte, co mi přišlo:

I´ve won a gift certificate at Pink Chalk Fabrics.   So, here is what I´ve ordered - some Cotton Shades by Riley Blake and a solid scrap bag. It must be great to live and sew in USA.
A tady ještě jednou fotka BOM, díky které jsem certifikát získala. Díky, Kristy z blogu Quiet Play za pořádání tak skvělé akce. Mrněte také k ní na Craftsy, kde má spoustu šití na papír, i zdarma.
The prize was for this block. Thanks a lot, Kristy for this great event at Quiet Play.


7 komentářů:

  1. Pěkný barvičky ty jednobarevky a ty látky to jsou taky Grunge? :-) obzvlášť se mi líbí ta zelená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to něco mezi grunge a batikou, vypadají ale taky vybledle, ta zelená je fakt suprová, z té mám největší radost

      Vymazat
  2. Gratuluji k výhře, ať se ti hezky šije :-), Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, momentálně přemýšlím, co s tím, dola by se mi líbilo nakombinovat ty duhové nějak s černou...

      Vymazat
    2. Jj, našla jsem krásné deky na http://planetpatchwork.com/BOTM/SS/default.htm - jsou vždycky v černém s jednobarevnými vzory na blocích - ty bych teda opravdu mohla. Tak ať se daří. Katka

      Vymazat
  3. Věrko, moc gratuluji! A moc se mi líbí Tvůj výběr!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Oh, please share that block on Hexagon Alley! Good to see something a little different. Love scrapbags - it's always a treasure hunt through them.

    OdpovědětVymazat