pátek 13. prosince 2013

Vánoční výměna u Ajky / Christmas swap

Delší dobu jsem nevkládala příspěvky, tak se mi to teď nakupilo a máte se nač těšit. Dnes to budou obrázky z vánoční výměny, kterou organizovala Ajka.
Já jsem vyráběla pro Zuzku, která má krásný blog o keramice a bydlení zde . Po domluvě jsem jí vyrobila patchworkový obal na blok. Z výsledku mm radost a podobné obaly určitě ještě přibydou.
A já jsem dostala úplně luxusní balíček od Lenky, která má svůj blog s názvem Radosti od Lenky. Přála jsem si něco v červenobílé kombinaci a Lenka mi ušila tyto nádherné prostírky:

Jsou zdobené háčkovanými hvězdami a mají kapsičku na příbor. Snad je na fotce vidět i to precizná napojení proužků v rožku. Lenka to krásně vymyslela, musím se přiznat, že žádné prostírky zatím nemám, je to ostuda. Jen kupované z Ikei.
No a v balíčku byly ještě tyto dvě nádherné hvězdičky, které Lenka taky trefila úplně přesně, protože se nám líbí vánoční dekorace ve světle tyrkysové. Letos už to nestihnem, ale postupně nakupujem věcičky v této barvě.
Leni, děkuju moc ještě jednou a Ajce patří uznání a dík za organizaci. Jsem moc ráda, že jsem se zúčastnila a poznala nové šikulky.

For Cristmas swap I made a book cover and received four beautiful placemats with a pocket and crochet stars.
 

8 komentářů:

  1. Hezké dárečky:-) Jste šikovné obě dvě. klidný a pohodový víkend Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Zuzko, tys taky dostala krásný obal, asi je to letošní hit Vánoc. Škoda, že už není do Vánoc více času, našila bych jich víc. Ahoj a hezké svátky.

      Vymazat
  2. Krásné dárečky pro radost. Jak napsala Zuzka, šikulky obě. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Věruško jsou to všechno moc pěkné dárečky. Musím souhlasit, obě jste holky šikovné.
    Přeji krásný předvánoční čas Anny

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárečky. Chválím obě tvořilky. :-) Pěkný advent.

    OdpovědětVymazat