neděle 9. srpna 2015

Háčkovaná liška

Zuzka si v poslední době našla další nejoblíbenější zvířátko. Tentokrát je to liška. Odmítla jsem jí v obchodě koupit plyšovou a slíbila uháčkovat lepší. Návody zdarma jsem moc nenašla, ale já stejně nejsem návodový typ. Takže jsem zase háčkovala z hlavy. A tady je výsledek.
Zuzka se mnou byla dlouho vzhůru a radila, jak dlouhý čumáček, jak tlusté tělo atd. Docela se povedla, a dokonce i umí sedět.
 
 
 
Zuzka teď chodí všude jen s ní a to je pro mne ta největší odměna. Jsem ráda, že si cení takto vyrobených hraček i té práce, kterou jsem do nich vložila. Ještě požaduje liščí šaty pro sebe 😃.
 
 

10 komentářů:

  1. Věrko, udělala jsi dobře, že jsi nekupovala. Lištička se Vám povedla. Rady Lucky byly užitečné :) Na prvním obrázku vypadala docela velká, ale když vidím, jak se krásně vejde do dlaně... také bych ji sebou všude nosila :) Krásné dny! Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Jolanko, lištička je do dlaně, protože jsem ji dělala z tenčí příze Gloria, které mám velké zásoby v různých barvách. Přeji hezké léto a mírnější počasí ideální na tvoření.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji moc, původně jsem ji chtěla dělat míň realistickou, ale prostě to tak vyšlo, alespoň je k poznání. Jsem ráda, že se líbí

      Vymazat
  3. Věrko, lištička je super. Je pěkná ,malá a Zuzka si ji může přibalit do každého zavazadla či kabelky. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Věrko, lištička se ti moc povedla. Takovéhle dárky jsou nej.... :-) Měj se krásně Anny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Aničko, Zuzka jí už udělala vodítko a všude ji tahá s sebou 😃.

      Vymazat