úterý 18. června 2013

PW klub 20.6.

Ve čtvrtek 20.6. se opět sejdeme v klubu. Přineste s sebou talíře :). Můj je zde:
Použila jsem jemné barvičky z layer caku mody, kolekce Athill Range. Je to úplně jiná barevnost, než obvykle používám, tak jsem zvědavá, jak bude vypadat výsledek - tohle bude asi střed deky.
Tentokrát bude klub bez strojů. Kdo chce, může zkusit opilcovu stezku šitou v ruce, budu mít šablonky a minule paní Mirka ukazovala, jak na to - budou potřeba špendlíky!
Doufám, že do čtvrtka také zjistím, jestli se budeme moci sejít ve škole i o prázdninách, snad to půjde alespoň jednou.
A také jsme se minule domluvily na podzimní výměnu čtverečků. Inspirovala jsem se v knížce Lisy Bergenerové Kouzelný patchwork, takže budeme měnit kus za kus  čtverečky o velikosti 8 x 8 cm v červené barevnosti.  Z nich si pak každá může ušít co chce (polštáře, ubrus,..), podle toho, kolik čtverečků vyměníte. Prosím jen o důslednou kontrolu, zda látka nebude při praní pouštět. Malá ukázka toho, co budu měnit já. Počítám, že do Vánoc z toho bude krásný běhoun na stůl a možná i polštáře. Tak se o prázdninách mrkněte po vhodných látkách, ať to máme co nejpestřejší. Jestli by se chtěl do výměny zapojit i někdo z internetových přátel, tak mi nechte vzkaz v komentářích.

3 komentáře:

  1. Bych žekla že bude nejhezčí:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za pochvalu, na první pokus docela ujde, že. Zaíbilo se mi to natolik, že už přemýšlím, jak zapojit další do deky.

      Vymazat
  2. Jéžiš, jednou si to po sobě nepřečtu a hned překlep ... jasně že řekla:-))

    OdpovědětVymazat