pondělí 15. října 2012

Vánoce za 10 týdnů / 10 weeks to Christmas

Rozhodla jsem se, že začnu každé pondělí zveřejňovat něco vánočního. Pro začátek se chci podělit o fotky svých starších vánočních projektů.
 Dnes je čas na náš rodinný adventní kalendář. Máme ho už spoustu let, kapsy mají vyšité číslo křížkovým stehem podle návodu z Burdy (nebo Anny - už nevím).  Při šití mi došla látka, takže si můžete všimnout, je některé kapsy jsou kárované. Prošívání je ruční.
Samotné kapsy jsou dost velké na to, aby zde tři děti ráno našly nějakou sladkost (samozřejmě 3 x to samé) do školy ke svačině. Nám to prostě vyhovuje více než kupované adventní kalendáře s nekvalitní čokoládou.
Už se moc těším, až ho pověsíme.
A co vy? Jak vypadá váš adventní kalendář? Dnes je v prodeji spousta tištěných panelů na ušití a musím se přiznat, že jsem také jeden koupila. Bude to dáreček.

I decided to post every Monday something about Christmas. This is our old Advent Calendar. The numbers are cross-stiched and pockets are big enough to put three little bars inside. We like it more than chocolate calendars from supermarket.

Žádné komentáře:

Okomentovat